sâmbătă, 13 aprilie 2013

 INGREDIENTE:

250 g.margarina, 
300 g.faina, 
un praf de sare, 
un zahar vanilat, 
50 ml.apa minerala.
rahat taiat bucatele potrivit de mari,

LE CUM SE FACE:

Se cerne faina intr-un castron, se face gaura la mijloc si se adauga margarina taiata cubulete (margarina la temperatura camerei) si praful de sare+zaharul vanilat (daca le faceti cu rahat).  Se adauga si apa minerala, se framanta bine pana se dezlipeste de pe degete si se obtine o coca buna de modelat. Se da la rece, la frigider.

In timpul asta se taie rahatul cubulete.

Se scoate coca din frigider, eu am impartit-o in doua, se intinde cu sucitorul pe masa infainata si se taie sub forma de patrate.

Se pune la mijloc cubuletul de rahat, se ruleaza. Folositi-va imaginatia si rulati-le oricum va vine-n minte.Se aseaza cornuletele in tava unsa si se introduc in cuptorul incins in prealabil. Se lasa pana se rumenesc.  
 Se pudreaza cu zahar vanilinat, et voila! 

POFTA BUNA!

Multumesc culinar.ro pentru reteta!
 
Toggle Footer